Wat doen we

Foxblur is gespecialiseerd in het maken van professionele visuele presentaties in de vorm van 3D renders, 3D viewers en 3D configurators. Hiermee stimuleren wij de marketing en verkoop van jouw product of project, zodat jouw klant denkt “dit wil ik hebben” of “daar zou ik wel willen wonen”. Met deze gedachten in ons achterhoofd proberen wij onze beelden en producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Foxblur_Open Veste Impressie

Exterieur impressie

Met artist impressies geef je een realistisch en sfeervol beeld van jouw project en de omgeving waarin het zich bevindt. Door middel van beelden vanuit ooghoogte en de lucht, geef je een compleet overzicht van een toekomstig bouwproject. Met de juiste belichting, compositie en sfeer zorgt Foxblur ervoor dat je niet kan wachten om er in te trekken! Bekijk hier ons portfolio!

Foxblur Interieur Impressie

Interieur impressie

Oost west thuis best! Met interieur renders kun je vooraf het gevoel beleven om in je toekomstige woning te staan. Met smaakvolle en professionele interieur styling wekt Foxblur de indruk van een heerlijke woonsfeer. We starten met het maken van mood boards en komen met behulp van een efficiënte feedback omgeving tot een aantrekkelijk eind resultaat. Lees hier meer over 3D interieur visualisatie.

Vogelvlucht impressie

Een vogelvlucht render is perfect om jouw doelgroep inzicht te geven in zijn toekomstige omgeving. Wij hebben veel ervaring in het maken van vogelvlucht impressies voor klikbare kaarten. Wil je het volledige plan duidelijk in beeld hebben? Kies dan voor een vogelvlucht visualisatie. Bekijk hier een voorbeeld!

3D Animatie

Wil je in plaats van statische beelden wat meer leven zien in je project? Dat kan! Ook voor mooie 3D animaties ben je bij Foxblur aan het juiste adres. Met bewegende beelden, weer effecten en bijpassende audio heb je een ware eye-catcher toegevoegd aan je campagne! Bekijk hier de animatie van project De Maander!

Interactieve klikbare kaart

De beleving van een woning kiezen kan tegenwoordig erg leuk zijn. Het kan nog veel leuker door middel van onze interactieve klikbare kaart! Hierbij worden statische en geanimeerde beelden gecombineerd waardoor je al vliegend door het project je ideale woning uit kan zoeken. Bekijk hier een voorbeeld.

Sfeerplattegronden

Met onze smaakvolle sfeerplattegronden geef je de consument een beeld van de mogelijkheden binnen de door jou aangeboden ruimte. Voor we beginnen kijken we samen met jou hoe we de plattegronden zo goed mogelijk kunnen matchen aan de huisstijl van jouw project. Bekijk hier project De Hof voor een aantal voorbeelden!

3D virtual tour

Virtuele tour

Maak een kleine wandeling door je project en bekijk alles van dichtbij. Foxblur kan meerdere 360° impressies aan elkaar koppelen in een overzicht. Zo kan je, met een muisklik, van het ene punt naar het andere toe springen. Kies voor de meest realistische ervaring en maak gebruik van virtual reality, waarbij je je met een headset in je eigen project waant. Echter dan dat (buiten het gerealiseerde project) wordt het niet!

360° Impressie

Om je echt het gevoel te geven dat je midden in jouw project staat, kan je ook kiezen voor een 360° beleving. Hierbij kan je in zowel de browser als met een virtual reality headset rond kijken in een 3D omgeving. Een uiterst realistische ervaring! Deze hedendaagse technologie is zowel mogelijk voor interieurs en exterieurs. Bekijk hier project De Broeckgouw waarbij we o.a. 360° renders hebben mogen maken.

3D Product configurator

Dit is een interactieve 3D viewer voor in de webbrowser waarbij een klant in realtime zijn product naar wens kan samenstellen. Deze tool maakt het eenvoudig om gepersonaliseerde producten te leveren en kan vrij eenvoudig aan uw webshop worden gekoppeld. Mooi stukje techniek met een hoge gadget waarde!

3D Modelleren

Een product omzetten in 3D? Foxblur heeft veel ervaring met het modelleren van toekomstige en bestaande producten. Voor Eric Kuster hebben wij het gehele assortiment omgezet naar 3D modellen. Neem hier een kijkje!

speaker product visualisatie

Product visualisatie

Heb jij een product en wil jij zien of laten zien hoe die in het echt eruit zal zien? Foxblur helpt je daar graag mee. Wij plaatsen jouw product in onze digitale render studio of in een hyperrealistische omgeving daarbuiten! Wij zullen zorgen dat jouw product in zijn volle glorie uitgebeeld wordt. Bekijk hier een voorbeeld!

3D marketing visual

Marketing visual

Promotie materiaal nodig? Geen probleem! Met een creatief team zijn wij in staat om jouw campagne om te vormen tot een aantrekkelijk geheel. Wij zitten graag vrijblijvend met je aan tafel om te kijken hoe we je kunnen helpen. Van abstracte renders tot jouw logo in 3D met flitssende animaties. Bekijk hier een voorbeeld!