Over ons

Foxblur is ontstaan door een samenwerking tussen visual designers Ramtin Saeedi en Sander Verhoeven.

Ramtin en Sander hebben beide hun wortels liggen als concept artists in de game industrie. ‘’Samen zijn wij werkzaam geweest bij Guerrila Games te Amsterdam. Het ondernemerschap is iets wat wij beide altijd al in ons hadden zitten en wij hebben daardoor besloten onze krachten te bundelen. De ervaringen die wij op hebben gedaan in de game industrie wilden wij toepassen om visuele presentaties naar een nog hoger niveau te tillen. Op deze manier kan Foxblur zich onderscheiden." Als bedrijf heeft Foxblur gewerkt voor onder meer: BPD Deutsland Köln, Bébouw Midreth, Boele & van Eesteren, Kalliste, Slokker, Gemeente Volendam.

Ramtin Saeedi Ramtin Saeedi Founder
‘’ Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn. Daardoor zag ik mijn toekomst vroeger in de game industrie. Hier kon ik mijn fantasie namelijk om toveren tot iets tastbaars. Na een korte tijd in deze industrie te hebben gewerkt merkte ik dat ik mijn creativiteit op een andere manier wilde toe passen.

Het ondernemen heeft zich de laatste jaren bij mij weten te ontwikkelen tot een ware passie. Het idee om iets vanaf de grond op te kunnen bouwen, waar andere mensen de vruchten van kunnen plukken, vind ik geweldig!

Zo heb ik na diverse ervaringen te hebben opgedaan als ondernemer, Foxblur opgericht samen met Sander. Tot op heden doen wij dit met ons team, wat zich steeds meer uitbreid, met enorm veel passie en plezier.

In mijn vrije tijd ben ik nog steeds graag bezig met mijn fantasie omtoveren tot beeldmateriaal, sporten, vliegen (zowel in het echt als in een simulator) en wandelen in de buitenlucht met mijn dierbaren. "
Sander Verhoeven Sander Verhoeven Founder
‘’Ik ben door mijn passie voor concept art al vroeg in de game industrie verzeild geraakt. Het ontwerpen van ruimteschepen en andere voertuigen is tot op heden nog steeds mijn hobby.

Na korte tijd bij Guerilla Games werkzaam te zijn geweest heb ik besloten de stap te maken naar het ondernemerschap. Dit avontuur begon in de vorm van het 3D printen van maquettes voor architecten en projectontwikkelaars. Kort hierna hebben Ramtin en ik samen Foxblur opgericht. Wij hebben samen dezelfde creatieve visie en motivatie om Foxblur tot een zo groot mogelijk bedrijf te laten groeien. Tot op heden halen wij als team hier enorm veel plezier en voldoening uit. Het innoveren van nieuwe presentatie technieken blijft iets waar mijn creatieve hart sneller van gaat kloppen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten, het rijden op mijn motor en tijd door brengen met vrienden en familie.’’