Over ons

Ramtin en Sander hebben beide hun wortels liggen als concept artists in de game industrie. ‘’Samen zijn wij werkzaam geweest bij Guerrila Games te Amsterdam. Het ondernemerschap is iets wat wij beide altijd al in ons hadden zitten en wij hebben daardoor besloten onze krachten te bundelen. De ervaringen die wij op hebben gedaan in de game industrie wilden wij toepassen om visuele presentaties naar een nog hoger niveau te tillen. Op deze manier kan Foxblur zich onderscheiden." Als bedrijf heeft Foxblur gewerkt voor onder meer: BPD Deutsland Köln, Bébouw Midreth, Boele & van Eesteren, Kalliste, Slokker, Gemeente Volendam.

Ramtin Saeedi Ramtin Saeedi Founder
‘’ Mijn creatieve passie bracht me in de game-industrie, waar ik mijn fantasie kon omzetten in iets tastbaars. Na een tijdje merkte ik dat ik mijn creativiteit op een andere manier wilde toepassen. Het ondernemen bleek mijn ware passie te zijn. Samen met Sander richtte ik Foxblur op, waar we ons team met passie en plezier laten groeien.

In mijn vrije tijd houd ik nog steeds van het omzetten van mijn fantasie in beeldmateriaal, sporten, vliegsimulatie, modelbouw en wandelen met mijn dierbaren."
Sander Verhoeven Sander Verhoeven Founder
‘’Door mijn passie voor concept art raakte ik vroeg in de game industrie verzeild. Nog steeds ontwerp ik graag ruimteschepen en voertuigen. Na korte tijd bij Guerilla Games begon ik met het 3D printen van maquettes. Later richtte ik samen met Ramtin Foxblur op. Onze creatieve visie en motivatie laten het bedrijf groeien. Het innoveren van presentatietechnieken blijft mijn creatieve hart sneller laten kloppen.

In mijn vrije tijd sport ik, rijd ik motor en breng ik tijd door met vrienden en familie.’’