Over ons

Sinds 2018 ondersteunt Foxblur uiteenlopende klanten in de vastgoedsector en verder, bij het indrukwekkend presenteren van hun meest prachtige projecten. Als een dynamisch bedrijf met een jong en gepassioneerd team, blijven we voortdurend investeren in de nieuwste technologieën om visuals van het allerhoogste niveau te leveren. Naast onze sterke aanwezigheid in de vastgoedsector, strekt de expertise van Foxblur zich uit tot marketing van producten en het creëren van 3D-animaties voor diverse media. Onze indrukwekkende klantenlijst omvat vooraanstaande namen zoals AM, BPD, Bouwinvest, Royal Haskoning, Bébouw Midreth, VolkerWessels, Kalliste, Slokker en Koninvest.

Sander Verhoeven Sander Verhoeven Founder
"Mijn passie voor concept art leidde me vroeg in mijn carrière naar de game-industrie. Na een korte periode bij Guerrilla Games besloot ik op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Deze uitdaging vond ik in het ondernemerschap. Samen met een van mijn beste vrienden, Ramtin Saeedi, richtte ik Foxblur op. Sindsdien geniet ik enorm van het creëren van een positieve werkomgeving voor ons team en onze gewaardeerde klanten.

Buiten Foxblur heb ik ook nog een leven! In mijn vrije tijd houd ik van sporten, ben ik een enthousiaste motorrijder en breng ik het liefst tijd door met vrienden en familie."