Waterside II • Waterside II B.V.

Dit fantastische ontwerp van Eentien Architecten aan de rand van De Maas in Rotterdam Oud-IJsselmonde komt langzaam tot leven. Het schitterende gebouw van Waterside II voorziet in 113 duurzame appartementen in de vrije huursector. Er zijn 22 varianten met ieder een eigen signatuur en verdeeld over 9 verdiepingen. Bovenal zijn ze riant en van een hoogwaardige kwaliteit. Een heerlijke ruimte dus om in te wonen!

Voor ons als visualisatie studio zijn dit de opdrachten waar we echt van smullen. Helemaal als de opdrachtgever ons de ruimte geeft om onze creativiteit maximaal te gebruiken. Zo zijn we begonnen met een bezoek aan de bouwplaats in het gezelschap van fotograaf Peter Casell. Hier hebben we onze standpunten en belichting met elkaar afgestemd om zo m.b.v. normale en drone fotografie de achtergronden 100% kloppend te maken. Vervolgens heeft Peter de achtergrondplaten op overeenkomende tijdstippen met onze zonnestanden prachtig gefotografeerd.

Naast de 12 exterieur impressies hebben we het project voorzien van 3 interieur impressies en 25 sfeerplattegronden. Het kleurgebruik van de sfeerplattegronden is in het begin stadium samen met het ontwerpbureau.com afgestemd op het stijlboek van Waterside II, zo is er gekozen voor de donkerblauwe tint i.p.v. het standaard zwart ter aanduiding van de muren. Vervolgens hebben we er voor gekozen om de warme kleuren uit het stijlboek te verwerken in de interieurstyling. Door deze afstemming blenden de sfeerplattegronden perfect in met de rest van de vormgeving.

Kijk voor meer informatie over dit project op de Waterside II website.

Heb jij ook zo'n tof project voor ons? Neem dan hier contact met ons op!